Nøddesten

Nøddesten er dekorative og kan skabe mange flotte effekter i haven – f.eks. langs husmure eller som bunddække i havebede. Samtidig er nøddesten velegnede til indkørsler, da nøddesten ikke sætter sig i dækkende. Der skal lægges et lag på. ca. 10 cm. hvis stenene skal være ukrudtshæmmende. Dette fordi at stenene er relativt store, og ikke pakker så tæt.

Ærtesten

Ærtesten er en "klasikker" Ud over at ærtesten er flotte og dekorative, er de gode til gårdspladser, indkørsler, havebede og havestier. Ærtesten er desuden velegnet som dræn og langs husmure hvor de ”suger” regndråber og minimere sprøjt og fugt på husmuren. Ærtesten giver et roligt, men farverigt og elegant udtryk. og de harmonerer med alt.

Perlesten

Du kender dem sikkert fra kirkegården, det er typisk dem som ligger på stierne. Perlesten er fine sten og de er yderst velegnet til indkørslen, haven, stier, men også til at blande i cement til mindre fundamenter. De små fine sten giver et roligt, men farverigt og elegant udtryk og de harmonerer med alt.

Billeder herunder viser Nøddesten | Ærtesten | Perlesten 

Nøddesten, ærtesten, perlesten, billige sten, sten hent selv, sten nær Svendborg på Fyn

SERVICE OG LEVERING HOS MBR SERVICE

Vi levere gerne dine sten og kan lave en super skarp pris til dig. Vi har en lille fiks lastbil som kan komme ind rigtig mange steder. Den lille lastbil kan maks laste 4 m3 . Vi står gerne til rådgihed ved spørgsmål omkring størrelser mv. Vi hos MBR Service går lang for vores kunder og vil altid finde bedst mulige løsning til dig. Dette betyder også at vi nogen gange må henvise til en anden virksomhed. 

 

ET SIKKERT VALG AF STEN 

Sten findes i et utal af størrelser og faconer – fra de allerstørste kampesten til det fineste grus. Dette undergrundsmateriale er vigtigt, både til byggeri og til anlæg af haver, og størrelse, facon og materiale skal vælges ud fra den funktion, stenene skal udfylde. Store kampesten kan være dekorative elementer i en have eller langs huset, men til for eksempel en indkørsel eller som underlag i en carport skal de være små og ensartede. Her kan du med fordel vælge de såkaldte ærtesten.