GRANITSKÆRVER TIL  BEDE, INDKØRSEL ELLER STIER - BILLIGE GRANITSKÆRVER

Billige granitskærver, billige sorte granitskæver, billige granitskæver fyn

Gråmix Granitskærver 11-16

Gråmix granitskærver er en flot lys granit som passer til det meste.  Den er meleret og har lysgrå, lyserøde og hvide sten.

Gråmix granitskærver frisker op og lyser op i landskabet. 

Vi levere også granitskærver til din adresse

Brug Granitskærver til indkørsel og blomsterbede eller som pyntesten - F.eks rundt om huset.
Størrelsen 11-16 mm er velegnet til indkørsler og blomsterbede, og er også den mest anvendte. Granitskærver fås i mange størrelser, så tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål.
Udlæg granitskærverne i et lag på ca. 5 cm for at opnå en mere holdbar ukrudsthæmning.


Granitskærver er et natur materiale.

Granitskærverne ser beskidte ud ved levering, dette er støv som stammer fra stenbruddet. Dette fine støv vil med tiden forsvinde med hjælp fra vind og vejr. 

Vi levere og skaffer også andre strørrelser granitskæver end 11-16

billige sorte granitskæver, sorte skæver, skæver hent selv, granitskæver hent selv, skærver løsvægt, løse granitskærver

Sorte Granitskæver 11-16

En meget populær granit er den sorte. Der findes to slags sorte, Hyperit granitskærver og Norit granitskærver. 

Hyperit har flerefarvet sten i blandt sig - Norit er helt ren og ensartet i farven.

Vi levere både større og mindre mængder. 

Billige Granitskærver, Billige skærver, sorte granitskærver, Norit granitskærver, Hyperite granitskæver, skærver til indkørsel, skærver 11-16, granitskæver 11-16, granitskæver størrelse, hvilke granitskæver skal jeg bruge

Billige granitskæver

Granitskærver er et rigtig godt valg til indkørslen, bede eller andet belægningsopgaver, man kan let lægge grus nederst og granitskærverne ovenpå. En indkørsel med granitskærver er også let at vedligeholde, syntes man laget er en smule ujævnt rettes det nemt op med en rive. Den bedste størrelse til indkørslen er 11-16 mm, og også den mest anvendte. I modsætning til afrundede sten, har granitskærver mange kanter. De ligger derfor mere stabilt end f.eks ærtesten. Granitskærverne pakker sig imodsætningen til ærtesten som kan rulle. Du kan også bruge granitskærver under træer eller omkring huset, hvor de kan virke drænende, da vandet let kan løbe igennem dem. Granitskærver har rigtig mange anvendelses muligheder. Vi hos MBR service har altid de mest porpulære farver på lager, og den mest anvendte str. 11-16 . Vi mener selv, at vi kan give dig det bedste tilbud på granitskærver, uanset om du skal bruge mange tons eller om du vil afhente med din trailer. Kontakt Michael eller Jeanett på 5040 4564 eller 5040 5898, og få et uforpligtende tilbud. 

Service og levering hos MBR Service

Vi levere gerne dine granitskæver og kan lave en super skarp pris til dig. Vi har en lille fiks lastbil som kan komme ind rigtig mange steder. Den lille lastbil kan maks laste 4 m3 Granitskærver. Vi står gerne til rådgihed ved spørgsmål omkring farver, størrelser mv. Vi hos MBR Service går lang for vores kunder og vil altid finde den bedste løsning til dig.